Silje underviser..JPG

Litt mer om meg.

Motivasjon og helse har alltid vært en stor lidenskap for meg. Allerede på min mormors koselige kjøkken som barn begynte min interesse og forståelse for at kostholdet er en av de viktigste faktorene for god helse.

 

Men til tross for min livslange lidenskap for helse og mitt valgt av utdannelse som fysioterapeut, personlig trener, kostveileder og helsecoach fikk jeg på et tidspunkt erfare å gå på en helse smell selv. Noe jeg i dag er takknemlig for, fordi den erfaringen bare økte min motivasjon for å forstå helhetlig helse enda mer.

 

Gjennom mine egne helseutfordringer og oppfølging av tusenvis av mennesker opp gjennom årene, så har jeg lært råd og anbefalinger fra de til enhver tid regjerende helsemyndigheter ikke nødvendigvis alltid er helsefremmende. Det er viktig å utdanne seg selv for å ta ansvar for vår egen helse og våre egne liv. Jeg tror også at det er viktigere enn noen gang å gjenvinne ernæringsvisdommen fra våre forfedre, visdommen fra en tid hvor livsstilssykdommen, som er så altfor utbredt i dag, ikke eksisterte.

dag bruker jeg all min kunnskap, erfaring og livslange søken etter sannhet, for å hjelpe andre som søker optimal helse og en motivert livsstil. Jeg brenner for å hjelpe mennesker til bedre helse, men også for å hjelpe dem som ønsker å starte for seg selv og bli en ekte helseambassadør gjennom å inspirere andre også!

 

NØKKELEN TIL OPTIMAL HELSE
 

 

Jeg tror nøkkelen til optimal helse finnes i å gi kroppen et godt grunnlag – først og fremst gjennom ernæring, og gjennom en sunn mental innstilling. Og jeg tror nøkkelen til et lykkelig liv som vi kan leve på egne premisser, finnes i å ta ansvar for alle våre valg, små og store!

 

Jeg elsker å lage sunn mat og mate andre. Jeg elsker mennesker, mennesker som tør å lytte og ha mot til å møte seg selv og andre hvor de er, jeg elsker naturens skjønnhet og skaperen som har skapt alt sammen, og jeg elsker å inspirere mennesker til å ta helsen sin og drømmen sin på alvor.

MITT MÅL


Mitt mål er å være en kilde til inspirasjon og kunnskap for alle som ønsker å leve et sunt, friskt og lykkelig liv, og er klar for å ta ansvar for å skape det livet de elsker!

SKAL VI JOBBE SAMMEN?

 

Derfor jobber jeg ikke bare med å hjelpe enkelt-mennesker til bedre helse gjennom helsecoaching, men hjelper mennesker å skape sin egen forretning innen helse. Vi er et team av helseambassadører som brenner for å optimalisere vår egen helse, men også hjelper andre til å gjøre det samme!

SAMMEN KAN VI SKAPE EN ENDRING

 

 Sammen kan vi utgjøre en enda større forskjell - og skape en helserevolusjon! Dette gjør vi gjennom å bruke verktøy innen moderne ernæringsfarmakologi og testbasert ernæring, kombinert med ernæringsvisdom fra våre forfedre og inspirasjon til sunnere hverdagsvalg. Jeg er overbevist om at testbasert helse vil bli mer og mer etterspurt, og er et utrolig viktig verktøy som hjelper oss å sjekke om vi er på riktig vei!

Er du klar for en helserevolusjon?

health goal.jpeg
Silje kjøkken.JPG