top of page
Silje%20smil_edited.jpg

Litt mer om meg.

Motivasjon og helse har alltid vært en stor lidenskap for meg. Allerede på min mormors koselige kjøkken som barn begynte min interesse og forståelse for at kostholdet er en av de viktigste faktorene for god helse.

 

Men til tross for min livslange lidenskap for helse og mitt valgt av utdannelse som fysioterapeut, personlig trener, kostveileder og helsecoach fikk jeg på et tidspunkt erfare å gå på en helse smell selv. Noe jeg i dag er takknemlig for, fordi den erfaringen bare økte min motivasjon for å forstå helhetlig helse enda mer.

 

Gjennom mine egne helseutfordringer og oppfølging av tusenvis av mennesker opp gjennom årene, så har jeg lært råd og anbefalinger fra de til enhver tid regjerende helsemyndigheter ikke nødvendigvis alltid er helsefremmende. Det er viktig å utdanne seg selv for å ta ansvar for vår egen helse og våre egne liv. Jeg tror også at det er viktigere enn noen gang å gjenvinne ernæringsvisdommen fra våre forfedre, visdommen fra en tid hvor livsstilssykdommen, som er så altfor utbredt i dag, ikke eksisterte.

 

Jeg elsker å lage sunn mat og mate andre. Jeg elsker mennesker, mennesker som tør å lytte og ha mot til å møte seg selv og andre hvor de er, jeg elsker naturens skjønnhet og skaperen som har skapt alt sammen.

bottom of page