top of page
Silje%20smil_edited.jpg

Litt mer om meg.

Helse, kosthold og bevegelse har alltid vært en stor lidenskap for meg. Allerede på min mormors koselige kjøkken som barn begynte min interesse og forståelse for at kostholdet er en viktig faktor for god helse. 

Jeg valgte senere å utdanne meg som fysioterapeut, personlig trener og helsecoach, og har hatt gleden av å inspirere mange mennesker til å ta sunnere valg for helsen sin via dette yrkesvalget. B
åde gjennom egne helseutfordringer og via oppfølging av tusenvis av mennesker opp gjennom årene, har jeg lært at råd og anbefalinger fra de til enhver tid regjerende helsemyndigheter ikke nødvendigvis alltid er helsefremmende. Derfor har jeg valgt å engasjere meg i å utdanne andre i hvordan man bedre kan ta ansvar for egen helse og eget liv. Siden det ikke alltid er så lett å finne sunne alternativ i butikken, har jeg også valgt å produsere noe av maten selv, samt dele kreative og sunne matoppskrifter, og rene, ærlige og økologiske produkter som kan bidra til en sunnere livsstil.

Sist, men ikke minst, så har jeg erfart at man kan ha det sunneste kostholdet i verden - men likevel være syk! Kosthold og livsstil er viktig, men det aller viktigste fundamentet for en god helse, er troen på noe større enn oss selv! Dette er det faktisk studier som har vist, men det var min egen erfaring som gjorde meg overbevist om dette. Jeg erfarte at Jesus satt meg fri fra et grunnleggende stress som jeg hadde helt fra barndommen, og gjennom det fikk jeg helse i overflod som aldri før, og en indre fred som jeg alltid hadde drømt om! Derfor skriver jeg at helse kommer ikke bare fra et sunt kosthold, men fra både en sunn ånd, sjel og kropp.

bottom of page