top of page
Bakgrunn Heim krem logo.jpg

 Håndlaget og Økologisk Hudpleie

IMG_5850_edited.jpg
IMG_5850_edited.jpg

Hvordan Heim hudpleie ble til:

Heim hudpleie ble skapt fordi jeg i voksen alder plutselig begynte å utvikle allergi mot hudpleie som jeg kjøpte på velrennomerte økologiske butikker. Siden jeg unngår "skjulte ingredienser" i mat ved å lage alt fra bunnen, så tenkte jeg at jeg ville prøve det samme med hudpleie. Jeg søkte etter et 100% naturlig, men effektivt alternativ til hudpleie-ingredienser som brukes i mange produkter i butikkene. Det var sånn jeg oppdaget  vidunder-produktet talg. Talgen vi bruker er basert på norsk talg fra sauer som går fritt og spiser gress hele året. Talg er blitt brukt i tusenvis av år til hudpleie, så det er egentlig ikke en nyhet - men en viktig ingrediens å gjenoppdage. Talg er fettet som omgir nyrer og hjertet til storfe eller sau. Dette fettet har en svært lik fettsyre sammensetning som huden til mennesker, og har blitt brukt som hudpleie på grunn av dets beroligende og oppbyggende effekt på huden. Talgproduktene som jeg lager fra bunnen på mitt eget kjøkken, ble redningen for huden min. Og slik ble Heim Hudpleie skapt. Da jeg fikk så god effekt av mine hjemmelagde hudpleie produkter selv, begynte jeg å dele det med venner og familie. Og det viste seg at flere elsket denne naturlige måten å gi næring og pleie til huden på og oppmuntret meg til å fortsette å dele. Om du ønsker å prøve dette selv eller vil ha mer informasjon, les videre! Heim hudpleieprodukter er 100% håndlaget og naturlig og laget med omsorg og kjærlighet.

Hvorfor velge Talg som basis ingrediens i hudpleie?

Sign me up!

Heim's foreløpige hudpleie sortiment:

hudpleie

Heim Hudbalsam

Inneholder: talg fra villsau, økologisk oliven olje, økologisk egendyrket ringblomsekstrakt, økologisk MCT olje (fettsyrer fra økologisk kokos som hjelper å gjøre kremen mer smørevillig, og samtidig tilfører verdifulle mellomkjedede fettsyrer til huden), og økologiske eterisk oljeblanding (maks 1 %). Kan brukes som vanlig fuktighetskrem for hele kroppen, og er ekstra god på spesielt tørre eller utsatte steder som albuer, føtter og hender. Den kan også brukes som kuldekrem for barn og voksne. Den er meget drøy i bruk, så bittelitt holder veldig lenge!

kamille Bouquet

Heim Mirakelsalve

Inneholder: talg fra villsau, økologisk oliven olje, økologisk egendyrket ringblomsekstrakt, økologisk MCT olje, økologisk honning, økologisk bivoks og økologisk eterisk oljeblanding (terapeutisk grad) maks 1%.

Kan brukes til utslett, tørr hud, eksem og problemhud. Den kan også brukes som ansiktskrem dersom du vil gi litt ekstra pleie til den utsatte huden i ansiktet. Den kan brukes til utslett på barn også. Den er meget drøy i bruk, så bittelitt holder veldig lenge!

Glad skjønnhetsmodell

Heim Ansiktskrem

Inneholder: talg fra villsau, økologisk olivenolje, økologisk MCT olje (fettsyrer fra økologisk kokosolje), ringblomstekstrakt som hjelper å roe ned rød eller irritert hud, arnica ekstrakt, granateple ekstrakt, samt økologisk eterisk oljeblanding av romersk kamille, lavendel, frankinsence, vanilje, geranium og rosmarin (maks 1%) og naturlig E vitamin. Denne ansiktskremen virker beroligende, og gir masse fuktighet. Urtene og de eteriske oljene er valgt ut for å dempe irritert hud, regenerere huden, dempe eventuelle hevelser og motarbeide aldringstegn.

Pris Kr.320 for 60 ml

Pris Kr. 350,- for 30 ml

Pris Kr.420,- for 60 ml

Lavendelfelt

Heim Leppepomade

Inneholder: Talg fra villsau, økologisk bivoks, økologisk olivenolje, økologisk ringblomst ekstrakt og økologisk lavendel eller peppermynte. Lavendel er beroligende og sårhelende og peppermynte er oppfriskende og lindrende.

Pris for 15 ml: Kr. 69,-

Peppermynteblader

Kontakt Silje på SMS 45801235 hvis du vil bestille eller ha mer info om Heim Hudpleieprodukter.

Lam som hopper på gress
bottom of page