Bli sunn.jpeg

TA FETTSYRETEST

En fettsyretest vil gi deg informasjon om den livsviktige balansen mellom de forskjellige fettsyrene i cellemembranen. Dette vil gi en indikasjon på om du har et inflammasjonsdrivende kosthold eller et kosthold som gir deg større beskyttelse.

Det er enkelt å teste fettsyrebalansen, da det kun er et par bloddråper som skal til. Jeg anbefaler en såkalt tørr bloddråpetest som gir informasjon om balansen mellom essensielle Omega 6 og omega 3 fettsyrer i blodet, total omega 3 nivå i cellene, fettsyreprofilverdien, bevegeligheten i cellemembranene og mental styrke/kostholdsindeks.

En slik fettsyretest er enkel å utføre, og tar mindre enn ett minutt. Testen kan komfortabelt utføres i ditt eget hjem etter at du har fått tilsendt et enkelt testkit. Testen er anonym og sendes med din individuelle testkode til laboratoriet Vitas i Oslo. De har omfattende erfaring med denne type tester og bruker den nyeste analyse teknikken med konsekvent høy pålitelighet og GMP-sertifisering.

Resultatet kan leses av på nett med din individuelle kode, og du vil få en gjennomgang av testresultatene dine sammen med meg.

 

En fettsyretest er det første steget på veien mot god helse, da nivået av omega 3 i cellene er viktig for mange helsefaktorer, blant annet stivhetsgraden på cellemembranen.


 

 

Lurer du på om fettsyretesting er for deg?
Ta kontakt for en GRATIS 15 min helsecoaching med meg. Legg igjen navn og telefonnummer,
så sender jeg deg en melding for å avtale tidspunkt.

Takk for melding, jeg tar snart kontakt!

Happy family.jpeg